Sleutelservice.

Extra sleutels nodig? Ga dan naar Hét Onderdelenhuis, dé plek waar je terecht kunt voor al je extra sleutels. Of het nu gaat om huis- of fietssleutels, wij bieden een uitgebreide sleutelservice. Bij ons kun je sleutels van diverse merken zoals Nemef, AXA, en vele andere laten bijmaken.

Voor de meest gebruikelijke standaard cilindersleutels en fietssleutels kunnen we direct een duplicaat maken. Binnen enkele minuten is je nieuwe sleutel gereed en kun je weer met een gerust hart de deur uit. En het mooie is dat je al vanaf 4.50 euro met een extra sleutel onze winkel verlaat.

Bij Hét Onderdelenhuis begrijpen we dat een sleutel verliezen of een extra sleutel nodig hebben soms erg vervelend kan zijn. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Of het nu gaat om het dupliceren van een standaard sleutel of het bestellen van een sleutel, wij zorgen ervoor dat je snel weer volledige toegang hebt tot je sloten.

Kom vandaag nog naar Hét Onderdelenhuis voor al je extra sleutels. We staan voor je klaar met onze snelle en betrouwbare sleutelservice. Vertrouw op ons vakmanschap en ga met een gerust hart de deur uit, wetende dat je bij ons altijd terecht kunt voor al je sleutelwensen.

×