Al 65 jaar een familiebedrijf!

HetOnderdelenhuis.nl – Eerste Hulp Bij Onderdelen
Al jaren is Het Onderdelenhuis een vertrouwd begrip in Nederland! Als bedrijf zijn wij al bijna vijftig jaar keer op keer veranderd. Van Hét Onderdelenhuis als witgoedwinkel en daaropvolgende onderdelenwinkel tot een nationale winkelketen met een internationale naam. Nu zijn we terug naar onze “roots”, want wij zijn gewoon hét onderdelenhuis, punt! Een winkel die het dagelijks leven vereenvoudigt met producten, advies en diensten in onze winkel en online.

Die verandering moet ook worden weerspiegeld in ons uiterlijk. De nieuwe identiteit weerspiegelt de transformatie die HétOnderdelenhuis.nl heeft ondergaan, met duidelijke banden naar de geschiedenis van het bedrijf en dat zal het merk gemakkelijker herkenbaar maken. Het straalt eenvoud uit met een vernieuwd kleurenpalet, een nieuw lettertype en een duidelijk logo. De inspiratie voor het nieuwe logo is ontleend aan de eenvoud van logo’s dat sinds 1975 aan de gevels van Hét Onderdelenhuis heeft gehangen.

Wij zijn blij dat we onze geschiedenis in ere kunnen houden en tegelijkertijd kunnen laten zien dat we ons blijven ontwikkelen. Wij kijken echt uit naar de verdere reis om elke dag een positief verschil te maken voor onze klanten waar dat het belangrijkst is – in hun huizen.

Geschiedenis
Eind jaren 50 van de vorige eeuw werd door (overgroot)opa de TWC witgoedwinkel opgericht. Met de komst van al die apparaten, kwam er al snel vraag naar onderdelen voor al die witgoed apparaten. Hét Onderdelenhuis werd in 1975 opgericht als onderdelenwinkel voor witgoed en heeft later het assortiment steeds verder uitgebreid. Vanaf 1982 richtte de 2e generatie nieuwe winkels op. Veel winkels zijn ondertussen weer verkocht of hebben zich aangesloten bij een franchiseorganisatie die de familie in de jaren 90 heeft opgericht. Sinds de start in 1975 is er veel gebeurd, maar één ding is door de jaren heen hetzelfde gebleven: “wij willen mensen helpen en inspireren om hun dagelijks leven te verbeteren door slimme, eenvoudige, praktische oplossingen aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen.” En nu is de 4e generatie alweer werkzaam bij Het Onderdelenhuis. Een écht familiebedrijf dus!

Al meer dan 60 jaar een familiebedrijf